[FBI] Regulament intern

In jos

[FBI] Regulament intern

Mesaj Scris de Jamal la data de Dum Iun 15, 2014 9:38 am

Reguli Generale
1. Respectarea regulamentului FBI si a regulamentului serverului este absolut necesara si obligatorie, fara nici un fel de exceptie.
2. Joburile ilegale sunt interzise, job obligatoriu este DETECCTIV. Detinerea de materiale si droguri sau activitatile ilegale de orice fel sunt strict interzise.
3. Actionarea la wanted mai mic de 3 este interzisa. Nu este permisa interventia sau urmarirea suspectilor de wanted level 1 sau 2.
4. Favorizarea jucatorilor, cu exceptia celor newbie de level 1 sau 2 este strict interzisa. Daca sunteti atacati , aveti obligatia de a acorda wanted fara retineri.
5. Detinerea armelor principale (Deagle, MP5, M4, Rifle) cu maxim 600 de gloante in actiune, la wanted este obligatorie.
6. Purtarea armuri este absolut obligatori, in skin de COP. Detinerea de pill sau pesti este obligatorie in orice situatie.
7. Pentru evitarea situatiilor in care sunteti depasiti numeric, aveti obligatia de a merge in exhipa la wanted.
8. Este interzisa stationarea in spawn-ul factiunilor, cu exceptia cazurilor in care un jucator este sau urmeaza sa apara in spawn.
Wanted
1. Wanted-ul este de maxima importanta in organizatia FBI. Participarea la curse, eventuri sau misiuni in timpul wanted-ului este interzisa.
2. Atacul asupra colegilor de factiune si de departamente este strict interzisa.
3. Acordarea de wanted unui jucator se face responsabil si fara motive stupide.
4. Comanda /tazer se foloseste cand sunteti intr-o situatie in care sunteti depasiti numeric, cand infractori sunt in numar mai mare decat agentii prezenti.
5. Comanda /tazer se foloseste in situatie de 1vs1 cand suspectul alearga in cerc si refuza duelul cu agentul din teren.
6. Comanda /drag se foloseste doar in situatii de 1vs1 fara UNDERCOVER, intr-un vehicul al departamentului.
7. Comanda /clear este urmata obligatoriu de motivul pentru care wantedul suspectului a fost anulat, scris pe chatul departamentelor (/d).
8. Atacul suspectilor din masina (de pe H) se face doar la roti. Dupa spargerea rotilor, incetati focul si incercati sa blocati prin manevra de TAKEDOWN.
Transport
1. Este permisa utilizarea oricarui vehicul din garaj. Organizatia noastra va recomanda sa folositi FBI Truck si FBI Rancher pentru interventiile de la sol.
2. Actiunea la wanted in skin de COP folosind alte vehicule decat cele din dotarea departamentului este interzisa.
3. Folosirea vehiculelor givernamentale in scopuri personale sau abandonarea lor este interzisa. Alimentarea masinilor cu combustibil este obligatorie.
4. Este permisa utilizarea avionului rustler sau hunter doar atunci cand suspectul este in aer si nu este nici un membru NG prezent.
5. Este permisa folosirea barcilor de politie, doar in cazul in care suspectul este pe apa si nu este nici un membru NG prezent.
6. In situatia in care ramaneti fara vehicul aveti dreptul sa conduceti orice vehicul pana la cel mai apropriat vehicul al departamentului.
Undercover
1. Folosirea vehiculelor guvernamentale cand agentul este UNDERCOVER (sub acoperire) este interzisa. Exceptie este atunci cand acesta a ramas fara masina in actiune, poate conduce orice vehicul pana la cel mai apropriat vehicul guvernamental si apoi sa continue urmarirea suspectului.
2. Agenti UNDERCOVER (sub acoperire) sunt obligati sa mearga in echipa(cel putin 1 coleg) la urmarirea suspectilor. Nu aveti permisiunea sa mergeti singuri.
3. Agenti UNDERCOVER (sub acoperire) pot folosi orice vehicul de pe strada, masinile personale sau cele de la case.
4. Este interzisa participarea la wanted insotit de mafioti,civili sau alti membri ai factiunilor pasnice. Doar cu colegi din departamente este permis.
5. Descoperirea identitati unui agent sub acoperire (prin comanda /badge) se face doar in cazul in care acel lucru e absolut necesar.
6. Este permisa angajarea unui medic sa va ajute cu /healtkit, etc.
7. In situatia in care sunteti atacati si nu va dezvaluiti identitatea prin /badge, aveti obligatia sa acordati wanted level 1 (cu motivul CIV ATACK).
8. In situatia in care sunteti atacati si va dezvaluiti identitatea prin /badge, daca suspectul continua sa atace aveti obligatia sa acordati wanted level 4 (cu motivul COP ATACK).
Comportament
1. Respectarea rank-ului mai mare este obligatorie.
2. Mentineti un limbaj decent pe toate chat-urile. Nu sunt permise injuriile, certurile sau incitarile la violenta verbala.
3. Jignirile sau prescurtarile acestora, amenintarile de orice natura, calomnia sau atacurile la imaginea unui jucator sunt strict interzise.
4. Dezvaluirea de informatii de pe chat sau de la sedinte este interzisa.
5. Orice fel de comportament, indecent, instigator, amenintator sau care impiedica buna desfasurare a jocului este interzis.
6. Folosirea comenzilor in scop personal, in mod abuziv este interzisa.
7. Cererea de rank sau alte beneficii este strict interzisa. Deciziile liderului nu pot fi contestate sau comentate.
8. Colaborarea cu celelalte departamente pentru anihilarea suspectilor din aer, din apa sau a celor care detin NOS este obligatorie.
9. Discutiile de tip SPAM sunt strict interzise. Cat timp sunt suspecti cu wanted agenti trebuie sa se concentreze pe anihilarea suspectilor si nu pe alte discutii personale. Intre membri departamentelor reclamatiile sunt absolut interzise.
Zone Guvernamentale
1. Acordarea de wanted jucatorilor care incalca proprietatile si zonele guvernamentale este strict obligatorie, cu exceptia jucatorilor cu level mic care trebuiesc atentionati.
2. Nivelul de wanted acordat jucatorilor care incalca aceste zone este 3 (cu motivul GOV).
3. Wantedul se v-a acorda in situatia in care jucatorii depasesc zona limitata de bariera din exterior.
4. Proprietatile guvernamentale sunt: exteriorul si interiorul garajelor din LS si SF; exteriorul vaporului National Guard; exteriorul si interiorul vehiculelor guvernamentale; exteriorul si interiorul vehiculelor ce apartin agentilor sub acoperire, interiorul zonei Area 51.
Reguli Speciale
1. Dreptul de predate se acorda suspectilor care nu au wanted pentru ROBBANK, ROBSTORE, COP ATACK, KILL COP. In cazurile precizate interventia se face fara restrictii.
2. Dreptul de predare nu se acorda jucatorilor care au wanted level mai mare de 5 (inclusiv 5).
3. La acordarea de wanted pentru motivele /Q sau DB este obligatorie poza cu dovezi pentru confirmarea si protejarea impotriva reclamatiilor.
4. Agentii FBI sunt obligati de a soma un suspect care are drept de predare (wanted level 4 maxim, exclus CA si CK)
5. Agentii FBI sub acoperire (UNDERCOVER) au obligatia de a intreba toti suspecti cu drept de predare daca apeleaza la acest drept. In situatia in care infractorul se preda, agentii undercover au obligatia de a se retrage sau de a preda suspectul unui membru PD.
Roadblock
1. Sistemul rodablock este folosit obligatoriu doar in situatia in care suspectul are o masina rapida (Infernus, Bullet, Turismo) si circula pe autostrada.
2. Este interzisa folosirea sistemului in oras, in zonele in care incurca buna desfasurare a jocului.
3. Este interzisa folosirea sistemului pentru suspecti care circula cu NRG.
4. Sistemul Rodablock se poate folosi in activitatea de blocaj a unor zone de interes.
5. Este interzisa folosirea sistemului Rodablock in scopul de a blocat anumite locatii (spawn-uri, spray-uri, etc).
6. Dupa cateva minute de la utilizarea sistemului Roadblock trebuie obligatoriu dezactivat.

Jamal
Administrator
Administrator

Mesaje : 818
Data de inscriere : 07/06/2014
Varsta : 26
Localizare : Poiana Mare

http://lakers.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum